Verkennend gesprek

Iedereen is anders, dus heeft iedereen andere noden. De eerste stap bestaat er bij Studieta(a)lent dan ook in kennis te maken en samen te bekijken welke die specifieke noden zijn. Dit verkennend gesprek is belangrijk om in de verschillende sessies die volgen meteen efficiënt aan de slag te kunnen gaan. De kennismaking kan, indien gewenst, ook via Meet of telefoon verlopen. Hier worden geen kosten voor aangerekend.

Ervaren deskundigen

De leerkrachten die bij Studieta(a)lent actief zijn, zijn leerkrachten die reeds meerdere jaren ervaring  en expertise op de teller hebben staan in zowel het secundair onderwijs als het volwassenonderwijs. Zij beschikken dus over een heel aantal tips, tricks, ideeën en hulpmiddelen om je zo efficiënt mogelijk op weg te helpen.

Aan de slag!

Na de kennismaking en na overleg over de beste aanpak kunnen we dan samen aan de slag gaan. Bij Studieta(a)lent of bij je thuis, beide zijn mogelijk. Na afloop van de sessiereeks (minimum 5 uren) bekijken we ook samen welke vooruitgang geboekt werd en of er nog bijgestuurd dient te worden.