Een woordje Spaans kennen voor op vakantie, handig toch? Bij Studieta(a)lent starten we ook in 2023-2024 met een basiscursus Spaans! In deze cursus gaan we een aantal specifieke situaties inoefenen, met ruimte voor  basisconversatie en praktische, mondelinge uitdrukkingen. Daarnaast ontdekken we nuttige woordenschat die je kan toepassen wanneer je bv. op reis bent en een gesprek wil aanknopen, iets wil bestellen in een restaurant, iemand een vraag wil stellen, ...

De cursus gaat door bij Studieta(a)lent op maandagen, gedurende 20 lesavonden die telkens van 19u. tot 21u. plaatsvinden. 

De kostprijs voor de cursus bedraagt 320 euro. In deze prijs zijn alle lesmomenten en al het nodige cursusmateriaal inbegrepen.

Meer weten of inschrijven kan via ons contactformulier, via 0472/71.44.95 of via deze link

Hasta pronto!

Na de succesvolle beginnerscursus Spaans wordt in het schooljaar 2023-2024 een vervolgcursus Spaans georganiseerd bij Studieta(a)lent! 

Deze zal doorgaan op zaterdagvoormiddagen, van 10u tot 12u. 

In deze cursus gaan we ons wat verder verdiepen in bepaalde grammaticale delen van de Spaanse taal (verleden, toekomst, ...), en komen er ook enkele praktische taalhandelingen aan bod (een review schrijven over een hotel, een reservatie maken, ...). Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor een aantal culturele onderwerpen en de nodige uitbreiding van de Spaanse woordenschat. 

Het gaat opnieuw om een reeks van 20 lessen van 2u. Starten doen we op 23 september. Voor de lessen en al het nodige cursusmateriaal bedraagt de prijs 320 euro.

Meer weten of inschrijven kan via ons contactformulier, via 0472/71.44.95 of via deze link

Hasta pronto!

 

Kun je al wat Spaans en voel je meer voor een cursus waarbij de nadruk eerder op conversaties ligt? In 2023-2024 organiseert Studieta(a)lent een taalcursus Spaans waarbij naast de nog ongeziene grammaticale onderwerpen (zie beginnerscursus en vervolgcursus) het aandeel van conversatie en mondelinge vaardigheid vergroot wordt. 

De cursus bevat een reeks van 20 lessen, die doorgaan op woensdagavond van 19.30u tot 21u. Starten doen we op 20/9. Voor de lessen en al het nodige cursusmateriaal bedraagt de prijs 240 euro. 

Meer weten of inschrijven kan via ons contactformulier, via 0472/71.44.95 of via deze link

Hasta pronto!

Tijdens de tweede week van de paasvakantie (8 t.e.m. 12 april 2024) organiseert Studieta(a)lent weer een snelcursus blind typen. We werken in een kleine groep (max. 6 personen) zodat er efficiënter gewerkt kan worden. We starten elke dag om 9u30 en eindigen om 12u. Per persoon kost de snelcursus 195 euro. In het inschrijvingsgeld zijn de lessen, de cursus en 1 jaar toegang tot de online tool inbegrepen. We vragen dat de deelnemers zelf schrijfgerief, kleurpotloden en eventueel een flesje water, een koekje, fruit meebrengen. Meer weten? Stuur ons gerust een mailtje of bel naar 0478/33.90.52. Inschrijven kan alvast via de QR code of via https://forms.gle/3GaehTHMchALwqDK7